Lot’s Pop-Up Shop, na groot succes, terug van weggeweest!

Lot's Pop-Up Shop

Lot's Pop-Up Shop: RainPharma Lente Event

Exclusieve cadeautjes & 21% op ALLE Rainpharma producten

Lot's Pop-Up Shop popt opnieuw op , op 21 maart 2019 verwelkom ik je graag tijdens het Nationaal shopping event van Rainpharma.
Kom donderdag 21 maart het begin van de lente vieren en geniet van een lekkere mocktail, een gezond hapje  en laat je verrassen door exclusieve cadeautjes en kortingen.

Het RainPharma Lente Event is een event dat een hele dag draait om het Belgische merk Rainpharma.

Ik werk al een ruime tijd met de kwalitatieve, zuivere supplementen en eiwitshakes. Rainpharma is dan ook een merk waar ik de volle 100% kan en wil achterstaan. Tevens is Rainpharma gescreend door het BIOK (Biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire Kennis).
Naast de voedingsgerelateerde producten biedt Rainpharma ook andere producten aan. Het merk is gespecialiseerd in producten die onder andere 100% natuurlijk zijn, eerlijk (prijs kwaliteit = TOP), 100% Belgische, niet getest op dieren, bevat 0% chemicaliën, ...
Rainpharma strooit niet met kortingen (je zal deze dan ook nergens goedkoper kunnen vinden). MAAR... 2x per jaar zet Rainpharma zijn producten in de kijker , waarbij deze voordeliger aangeboden worden.
Graag neem ik deel aan dit moment en wil ik iedereen de kans geven om Rainpharma te leren kennen op 21 maart.

Geloof me: Eens Rainpharma, Altijd Rainpharma!

Noteer in je agenda, 21 maart, dé ideale gelegenheid om al je favoriete Rainpharma producten voordeliger aan te kopen en nieuwigheden extra voordelig te ontdekken.
Hoe verloop het event?
Download onderaan de brochure.
Lot's Pop-Up shop is 21 maart uitzonderlijk open van 9u tot 21u.

 

Adres: Hulstsestraat 41,
2431 Veerle-Laakdal.

 

Tot dan!

 
 
 

Meer informatie ?

Wens je meer informatie of wil je een afspraak maken voor een eerste consultatie?