RainPharma Dieet: het wat, waarom en hoe

RainPharma Dieet: het wat, waarom en hoe

Het RainPharma Dieet

Wat?

Het RainPharma Dieet is een 100% made in Belgium proteïnedieet dat een totaalconcept aanbiedt, opgebouwd rond gezonde voeding. Je krijgt een snelle start: je verliest 1 à 2 kilo per week, wat zeer motiverend werkt. Je verliest zeer snel kilo's, maar dit zonder honger en zonder roofbouw te plegen op je lichaam (zoals het bij zovele diëten wel het geval is). Het mooie aan dit dieet is dat er enkel gewerkt wordt met de zuiverste proteïne op de markt (geen gluten, caseïne, polyolen, aspartaam, fructose,..) en dit ik combinatie met orthomoleculaire voedingssupplementen, zodat je lichaam optimaal ondersteund wordt. Je krijgt niet alleen een lichter lichaam, maar vooral ook een gezonder en sterker lichaam!

Een dieet met shakes?!

Shakes hebben een slechte reputatie en een dieet met shakes schrikt daardoor heel wat mensen af. Misschien ben jij ook een beetje wantrouwig of vuurt je omgeving allerlei vragen op je af?

Het klopt dat de kwaliteit van proteïneshakes soms te wensen over laat, dat de samenstelling niet altijd helemaal goed zit en dat shakes vaak op een foute manier worden gebruikt. Maar wanneer shakes van uitzonderlijke en zuivere kwaliteit op een correct en verantwoorde manier worden ingezet, passen ze volgens mij perfect is een efficiënt en gezond dieet.

Waarom?

Het lukt niet iedereen om met een aangepast voedingsschema aan de slag te gaan. Sommige personen hebben net dat duwtje extra in de rug nodig en dat is ook precies wat ik in RainPharma heb gevonden.
De bedoeling van het dieet is om je op een alternatieve manier te helpen om van ongezonde kilo's af te komen.
Door een snelle motiverende start geraak je snel op weg. Eens je het gewenste gewicht bereikt hebben, komt mijn expertise aan te pas en begeleid ik naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Hoe?

Het RainPharma Dieet bestaat grofweg uit 3 fasen:

1. Afslankingsperiode (1 - 12 weken)

In deze fase verlies je je overtollige kilo's. Door gezonde voeding te combineren met shakes, zorg ik voor een snelle en motiverende start.
Na 10 à 14 dagen kom je een eerste keer op controle, vervolgens elke veertien dagen. De eerste fase eindigt wanneer je je gewenste gewerkt hebt bereikt. Dat kan al na één week en duurt hoe dan ook nooit langer dan twaalf weken.

2. Verzilveringsperiode (9 weken)

In deze fase ga je geleidelijk aan weer normale, gezonde voeding eten. Tijdens de wekelijkse controles leer je voor welke voedingsmiddelen je moet opletten. Zo ontwikkel je in negen weken een normaal, gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt maar ook niet meer afvalt.

3. Regel van twee (12 maanden)

In deze fase leer je om je nieuwe gewicht te behouden. Elke maand kom je langs voor een gewichtscontrole. Ik hanteer een marge van twee kilogram vetmassa, die ik meet speciaal weegapparatuur. Blijf je binnen de marge, dan is er niets aan de hand. Ga je er boven, dan stuur ik snel bij. Een korte, iets strengere periode brengt je weer op je wenst gewicht. Door het nieuwe gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te late schommelen, past je lichaam zich fysiek aan. Zo wordt het makkelijker om dit gewicht te behouden.

Hoe zit het met de prijs?

Voor de start van het dieet begin je altijd met een Balance Box = 450 euro.
Dat je enkel kan starten met een balace box is zeer bewuste keuze. Op die manier begint iedereen met dieet zoals het hoort (met alle supplementen, begeleiding, de juiste shakes,..)  en niet snel snel. Het RainPharma Dieet begin je op een doordachte manier en onder professionele begeleiding. Daarnaast is de begeleiding tijdens het RainPharma Dieet gratis, no more excuses !

Meer informatie ?

Wens je meer informatie of wil je een afspraak maken voor een eerste consultatie?