Consultaties

Eerste Consultatie

Tijdens onze eerste consultatie gaan we van start met het afnemen van een voedingsanamnese. Zo krijg ik een beeld van uw huidig leef- en eetpatroon en kan ik een dieetadvies op maat geven. Hiernaast is het ook belangrijk om voldoende algemene medische gegevens te verkrijgen zoals de lengte, gewicht, BMI en buikomtrek. Ten slotte bespreken we het vervolg van de begeleiding en geef ik al een aantal algemene richtlijnen mee waarmee je ondertussen al aan de slag kan. Indien dit nodig is breng je op de eerste consultatie de doorverwijsbrief van je arts, kopie van uw laatste bloedonderzoek en eventueel een lijst van uw medicatie mee.

Meer informatie of een afspraak maken?

Tweede Consultatie 

Tijdens de tweede consultatie bespreken we het dagschema dat ik heb aangepast aan uw persoonlijke voedingsbehoeften en voorkeuren. Eventuele vragen en/of problemen worden hier ook uitgebreid besproken.

Opvolgconsultatie of Controle

Wanneer en hoe vaak iemand op controle komt, wordt individueel bepaald. Dit kan wekelijks of eenmaal per twee weken zijn, afhankelijk van persoon tot persoon. Hier krijg je de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele moeilijkheden te bespreken. Deze gesprekken duren minder lang, maar zijn daarom niet minder belangrijk om gemotiveerd te blijven

Meer informatie of een afspraak maken?