RainPharma

Naast vermagering via de klassieke manier bied ik ook het RainPharma Dieet aan. 

Het RainPharma Dieet is een 100% made in Belgium afslankprogramma dat gezonde voeding, RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies.

De nadruk ligt hier op "echte" voeding. Zo werken ze niet met een oneindig gamma aan repen, koekjes, kant-en-klaarmaaltijden enzoverder. Waarom zou je een omelet of een soep uit een pakje verkiezen als het ook vers kan?!

Waarom bied ik dit dieet aan? Als diëtiste kunnen we er niet meer van onderuit. Als wij het niet aanbieden dan wordt het op eigen houtje gedaan, met als gevolg een slecht resultaat. Daarom heb ik besloten om met het RainPharma Dieet te werken. Als erkende diëtiste werk ik graag samen met partners die op een verantwoorde manier ondernemen en mijn geloof in gezond en evenwichtig vermageren delen.

Over Rainpharma

In 2006 ontstond het plan om eerlijke, no-nonsenseproducten op de markt te brengen voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Onze eisen lagen zo hoog dat het tot 2010 duurde eer de eerste producten van de band rolden. Na state of the art orthomoleculaire voedingssupplementen lanceerden we de Rainshakes, een gamma kwalitatieve eiwitshakes. Een ingenieus huidverzorgingssysteem en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam volgden.

Meer informatie over het Rainpharmadieet? Lees verder op mijn blog

 

Website Rainpharma

RainPharma Dietiste Charlotte Peeters